Preko 11 godina radnog iskustva u oblasti fotografije, ilustracije, grafike, opreme knjige i grafičkog dizajna. U navedenim oblastima posedujem temeljno i široko tehničko i praktično znanje.

Tokom perioda između 2002. i kraja 2005. godine radio sam honorarno u oblasti grafike, ilustracije, fotografije, opreme knjige, grafičkog dizajna i dizajna internet prezentacija. Posebno bih istakao rad u Narodnom pozorištu u Beogradu na dizajnu, razvoju i izradi internet prezentacije. Takođe naveo bih rad na projektima monografije “Lepa srbija” i internet prezentacije za SDUS (sadašnji UDUS). Krajem 2005. dobijam stalan posao Urednika fotografije u srpskom izdanju Playboy magazina, pod okriljem izdavačke kuće Attica Media SRB. Na tom random mestu sam i danas. Od 2010. godine, pod okriljem iste izdavačke kuće, na poziciji Urednika fotografije radim za više naslova.

Paralelno sa redovnim poslom negujem svoje obrazovanje, znanje i veštine na polju ilustracije, grafike, crteža i slikarstva, povremeno radeći za izdanja pod okriljem izdavačke kuće Attica Medis SRB.

Održavam i dopunjujem portfolio na mikrostok agencijama poput Fotolia i 123RF. Uporedo sa tim aktivnostima proučavam informacione tehnologije i sisteme: PHP, MySQL, Joomla CMS.